Kage opskrifter - fantastisk lækre og nemme kage opskrifter! 🍰

Her finder du de lækreste kage opskrifter, som alle er nemme at lave - og helt plantebaserede 🌱 Vi vil nemlig rigtig gerne inspirere flere til at bage plantebaseret, da det er mere klimavenligt og mindst lige så lækkert. Vores kage opskrifter kan du dog typisk også lave med almindelige ingredienser, hvis du foretrækker dette. Du erstatter så bare de plantebaserede ingredienser med de almindelige.

Rigtig god fornøjelse med bagningen! 💚

Kage opskrifter med plantebaserede ingredienser 🌱

Som nævnt, finder du her på siden en lang række lækre, veganske kage opskrifter - da vi rigtig gerne vil inspirere flere til at prøve at bage med plantebaserede ingredienser🌱 For som nævnt, så har veganske kager et lavere klimabelastning end kager med æg og mælkeprodukter, da dyrehold har et meget højt CO2 aftryk.

Det behøver ikke at være HVER gang, at man bager vegansk - men hvis flere og flere af og til erstatter en almindelig kage med en plantebaseret, gør det en forskel. Det hjælper altsammen! Men, som nævnt, kan du typisk også lave vores kage opskrifter på almindelig vis ved at erstatte plantemælk med almindelig mælk, plantesmør med almindelig smør osv. Uanset, hvordan du gør, er du sikker på at få bagt nogle skønne kager,som smager FANTASTISK.


Nemme kage opskrifter

Ud over at alle kage opskrifter her på siden er plantebaserede og er fuld af lækker smag, så har vi også udelukkende udvalgt nemme kage opskrifter, som alle kan være med på.

Vores kage opskrifter er altså dermed også til dig, der ikke er så trænet i at bage og til dig, der har en super travl hverdag - og ikke lige har tid og overskud til de helt stor projekter i køkkenet.

Her får du altså et let og overskueligt udvalg af nemme kage opskrifter, som både er super lækre, har et smukt finish og er realistisk for alle at lave. Du kan fx prøve denne lækre, veganske lagkage, som ser helt fantastisk ud, har en SKØN smag, men samtidig er let at lave.


Find kage ideer!

Savner du kage ideer til din næste kage? Ofte får man opsamlet et lille repertoire af kager, som man er rigtig god til, og som man altid laver - men det bliver altså lidt kedeligt i længden! Til gengæld kan det være svært at finde frem til nye kage idéer og få overblik over mulighederne. Derfor har vi gjort det nemt for dig og har samlet et bibliotek af lækre, nemme kage opskrifter, som byder på nogle helt nye tilgange og ingredienser, men samtidigt er lige til at lave. Så kan du hurtigt få et overblik over inspirerende kage idéer og vælge en nye, lækker kage at servere for dig, din familie og dine gæster.


Lækker kage med masser af smag

Vi vil gerne gøre op med kedelige standardkager uden smag. Derfor finder du i vores bibliotek kun de lækreste kage opskrifter med masser af SKØN smag, da de alle indeholder lækre krydderier. Krydderier er nemlig alfa og omega for at lave lækker kage, der står ud fra mængden. Flødeskum er ikke bare flødeskum - det kan krydres, så det smager fantastisk! Og pandekager behøver ikke bare at være smagsneutrale bunde til dit fyld - de kan være eksplosioner af lækker smag, som fx i denne opskrift på pandekager. Og sådan er filosofien i alle vores kager. Der skal alsidige, delikate smagsnuancer til for at skabe lækre kager, der virkelig har wow-effekt og bonner helt ud på lækkerhedsbarometeret. I alle vores kage opskrifter har vi brugt TrueGreens kagekrydderier.


Sjove kager - opskrifter der overrasker!

Mange af vores kage opskrifter har også et anderledes twist, der både i smag og visuelt udtryk overrasker lidt - og lige giver den der ekstra wow-effekt! Kager skal ikke være kedelige, de må godt have lidt spunk! Så vores udvalg af kage opskrifter er også for dig, hvis du er på udkig efter anderledes, sjove kager - Vores opskrifter har altid et lille overraskelseselement. Og herudover finder mange det også overraskende og andeledes i sig selv at få serveret en vegansk kage - som oven i købet smager godt! Så prøv at overrask og forkæl din familie, dine gæster eller dine kollegaer med lækker vegansk kage! Og har du idéer til sjove kage opskrifter, eller andre slags kage opskrifter, du gerne vil dele? Så er du meget velkommen til at sende dem til os - så lægger vi dem på siden.