Megalækker vegansk chokoladekage med frosting

Skøn, fluffy vegansk chokoladekage med frosting! Elsker du bare chokoladekage, så skal du altså prøve den her opskrift. Den smager bare fantastisk og har den perfekte konsistens og en vidunderlig frosting! 😍 Og så er den oven i købet helt plantebaseret.

Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 35 minutter

Ingredienser

Denne veganske chokoladekage er super nem at lave og tager ikke særlig lang tid. Og dens frosting er bare så lækker og cremet! Den kommer helt sikkert til at tage kegler rundt om bordet.

Chokoladekagen har en chokoladefrosting - men foretrækker du hvid frosting, kan du blot undlad kakaoen i frostingen.

Sådan gør du

Forvarm ovnen på 180 grader, og smør en rund bageform med en diameter på ca. 20 cm.

Find en skål frem og pisk citronsaft og plantemælk sammen. Sæt skålen til side.

Smelt nu smørret og siruppen i en gryde ved middelvarme, og sæt herefter gryden til side, så det kan køle lidt af.

Find en stor skål frem, og hæld heri mel, kakao, Cake Magic, sukker, bagepulver og natron. Pisk det herefter sammen.

Hæld nu plantemælken og den smeltede plantesmør og sirup i melblandingen, og pisk det godt sammen, så det bliver en lind masse.

Hæld herefter chokoladekagedejen i en kageform, og sæt den i ovnen.

Bag den veganske chokoladekage i 30-35 minutter. Stik evt. en gaffel i for at tjekke, om den har fået nok. Hvis den nemt slipper, er kagen færdigbagt.

Lad nu chokoladenkagen køle af i 5 minutter. Tag den så ud af formen, og lad den køle af på en rist.

Lav imens din frosting. Hæld blot plantesmør, flormelis, kakao og vand i en skål og pisk det godt sammen, til det er en cremet masse.


Når chokoladekagen er kold, smøres frostingen ud over kagen med en kagespartel.

Og så er din veganske chokoladekage med frosting klar til servering! 😍

Produkter

Kategorier

Kage opskrifter

Kommentarer

Skriv en kommentar