Vegansk chokolade med lækker karamel- og hindbærsmag

Denne veganske chokolade er super nem at lave og smager simpelthen himmelsk! Den er fuld af de lækreste smagsnoter af karamel og hindbær og en skøn luksuriøs konsistens. Overrask dine gæster med denne overdrevet lækre veganske chokolade!

Forberedelsestid: 75 minutter
Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

Denne opskrift på vegansk chokolade giver dig en chokolade med en fantastisk lækker, kompleks og luksuriøs smag. Det kan på ingen måder smages, at det er vegansk chokolade. Så det er en ideel opskrift at prøve af, hvis du gerne vil vise venner eller familie, hvor lækkert plantebaseret chokolade kan være. Gæsterne bliver helt sikkert vilde med chokoladerne.

Og så er denne veganske chokolade samtidig super nem og hurtig at lave. What's not to like?

Sådan gør du

  1. Tilføj omkring 500 ml vand til en mellemstor, dyb pande og kog det op ved middelvarme
  2. Når det koger reduceres varmen
  3. Lav nu et vandbad i panden ved at lade en stor keramisk skål hvile på pandens kant (uden at skålen rører vandet)
  4. I skålen hælder du nu kakaosmørstykkerne og kokosolie og lader det smelte, mens du rører rundt i omkring 2-3 minutter
  5. Når det er smeltet, slukker du for varmen og fjerne forsigtigt skålen fra panden
  6. I skålen hælder du nu kakao, Karamel Flødeskums Mix og Hindbær Topping (via en si) og pisker så blandingen sammen, indtil det er en ensartet masse
  7. Tilføj nu sirup og rør rundt igen (du kan tilføje mere eller mindre sirup end angivet, afhængigt af hvor sød, du ønsker chokoladen)
  8. Hæld nu din chokolademasse i en chokoladeform eller en almindelig bageform (og så skære dem ud bagefter)
  9. Drys nu kakaonips og enten hele rosenknopper eller enkelte rosenblade ud over chokoladerne
  10. Sæt chokoladeformen/bageformen i fryseren i vandret position
  11. Efter en time, kan du fjerne chokoladerne fra formen. Har du brugt almindelig bageform, kan du nu skære chokoladen ud i de ønskede stykker
  12. Lad chokoladen opnå næsten stuetemperatur, før du serverer

Og så er du klar til at nyde den SKØNNESTE veganske chokolade med masser af smag! God appetit!💚

PS: Chokoladen kan opbevares i køleskab i op til 4 uger eller i fryser i op til 6 måneder.

Produkter

Kategorier

Kage opskrifter

Kommentarer

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria