Lagkage opskrift - lav den lækreste veganske lagkage

Lagkage er bare SÅ lækkert og altid et hit hos hele familien! Og denne lagkage opskrift adskiller sig fra de typiske lagkager ved at have MASSER af ekstra lækker, raffineret smag. Og så har denne lagkage tilmed et super smukt look, der stensikkert vil imponere gæsterne.

Forberedelsestid: 30 minutter
Tilberedningstid: 35 minutter

Ingredienser

Denne veganske lagkage er lidt af en luksus lagkage - der virkelig tager kegler! Men det er samtidigt en super nem lagkage opskrift, som er meget let at gå til. Så selv hvis du er begynder, når det gælder lagkager, så kan du sagtens være med.

Bundende er hjemmelavede, men er meget lette at lave. Og så tilføjer du nemt masser af skøn, sofistikeret smag med Cake Magic og Hindbær Topping. Sidst men ikke mindst gør du denne lagkage til en sand showstoppet ved at toppe den med Rose Topping. Det skaber virkeligt et super eksklusivt finish. Alt i alt en nem lagkage opskrift, der helt sikkert bliver en succes!


Sådan gør du

For at lave bundene:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Smør 2 runde, ovnfaste fade (ca 20 cm i diameter)
  3. Rør citronjuice sammen plantemælken i en skål og sæt det til side
  4. Sæt en gryde på komfuret ved middelvarme og smelt heri smørret og siruppen. Sæt herefter gryden til side til afkøling
  5. Si mel, Cake Magic, kakao, sukker, bagepulver og natron i en stor skål og bland det godt sammen
  6. Hæld herefter mælken i skålen sammen med den smeltede smør og sirup og rør det godt sammen, så det bliver en ensartet masse
  7. Hæld dejen i de to ovnfade og bbag dem i 30-35 minutter (eller indtil du kan stikke en tandstik i, som kommer ren op igen)
  8. Afkøl kagen i 5 minutter og hæld så bundene ud af fadene på en rist, så de kan afkøle helt


Imens kan du gå i gang med frostingen:

  1. Hæld sukker, smør, halvdelen af sojamælken og vaniljeekstrakt i en blender.
  2. Blend det sammen, først ved lav hastighed og øg så gradvist hastigheden
  3. Tilføj den anden halvdel sojamælk, og blend indtil du opnår en perfekt, cremet konsistens (konsistensen skal være meget tyk, men skal stadig kunne smøres u


Så skal kagen samles:

  1. Når bundene er helt kolde, så skærer du dem over på langs, så du opnår 4 bunde i alt (det ene kan du undlade at bruge, afhængigt af hvor mange lag, du ønsker)
  2. Så smører du nederste bund med frosting og bær, lægger den anden bund oven på og gør så det samme (brug halvdelen af bærrene til lagene i kagen og den anden halvdel som pynt)
  3. Smør toppen med det sidste frosting og pynt med de resterende bær
  4. Top til sidst med rosenknopper

Og så har du den lækreste, flotteste lagkage, du kan servere for gæsterne! God appetit! 💚






Produkter

Kategorier

Kage opskrifter

Kommentarer

Skriv en kommentar