Vores krydderier

Krydderier der gør en forskel - for dig og verden

TrueGreens krydderier giver fantastisk smag til alle dine grønne retter og skønne kager😍 Vores krydderiblandinger er specielt udviklet til at gøre din plantebaserede mad og herlige kager til eksplosioner af lækker smag!
Krydderiblandingerne består af eksklusive, økologiske krydderier, der gør det nemt og hurtigt for dig at skabe fantastiske smagsoplevelser - hver gang.
Vores mission er at gøre det let for alle at lave lækker plantebaseret mad og fantastiske kager med masser af wow-effekt - selv i en travl hverdag. Så flere vil spise mere grønt og nyde høj madkvalitet i hverdagen, til gavn for både det enkelte menneske og hele verden.🌱

Krydderier er nøglen til gourmetoplevelser

Krydderier er alfa og omega, når du skal lave lækker mad! De helt rette krydderier løfter dine retter til helt nye niveauer og åbner døre til nye smagsdimensioner - så din mad bliver en fantastisk, sanselig oplevelse.

Men er du ikke ekspert i at sammensætte krydderier, kan det virke uoverskueligt at finde frem til de rigtige til din mad.

For hvilke krydderier findes der i det hele taget, hvilke matcher godt til hvilke retter - og hvordan passer de sammen med hinanden?

Vi har heldigvis gjort alt arbejdet for dig og har sammensat en serie af unikke krydderiblandinger, der passer til forskellige retter, råvarer og madkulturer. De består af alsidige krydderier, både kendte og mere eksotiske krydderier, som sikrer spændende og nuancerede smagstoner i alle din madlavning og bagning.

Så kan du blot til tilsætte krydderiet til din ret eller din kage - og så er du sikret en overdådigt lækker smagsoplevelse. Så bliver det ikke nemmere!

Allround krydderi - et uundværligt værktøj i køkkenet

Flere og flere får dog øjnene op for, hvordan eksklusive krydderiblandinger virkelig kan trylle hverdagsmaden om til sande smagseksplosioner.

Og for mange er TrueGreens krydderier nu blevet et helt uundværligt redskab til madlavningen. For når man først har smagt, hvor godt ens mad kan smage med de rette krydderier, er det svært at gå tilbage igen.

De fleste af vores kunder bruger vores krydderier hver dag, både til morgenmad, frokost og aftensmad.

Ny trend at købe krydderier online

For mange er det noget nyt at tænke på krydderiblandinger som en specialvare og købe deres krydderier online. Men mange er blevet super glade for den eksklusive måde af shoppe på, og de mange attraktive muligheder, der følger med - såsom fx dag-til-dag levering ved døren.

Hos TrueGreens får du samtidigt masser af lækker inspiration til din madlavning og bagning med krydderierne og har mulighed for at være en del af en engageret og hyggelig community omkring grøn madlavning. Du kan fx deltage i vores online kokkeskole eller blive medlem af vores Facebook gruppe, hvor vi og alle medlemmerne deler lækre opskrifter med krydderierne og gode tips til det grønne køkken.

Krydderiglas - en bæredygtig emballage

Når det kommer til vores emballage har vi gjort meget ud af at finde en bæredygtig løsning, som belaster miljøet mindst muligt.

Vi har valgt glas som emballage til vores krydderier, da glas nemt kan genbruges på en miljørigtig måde. Modsat eksempelvis metaldåser.

Vores krydderiglas kan også meget nemt genbruges i hjemmet som “tupperware” til fx. dip, gele eller hjemmelavet kryddersmør. Mange af vores kunder finder skønne, kreative løsninger til at bruge deres krydderiglas på 💚

Æstetisk krydderi opbevaring

Krydderier er samtidigt også en æstetisk oplevelse. Og derfor har vi gjort meget ud af at vores forskellige blandinger også er visuelt smukke. Så du, udover at drysse det i selve maden eller kagen, også kan bruge dem som en flot topping, der lige giver retten eller kagen det der ekstra boost af X-factor.

Samme tankegang har vi benyttet, når det kommer til opbevaring af krydderier. Vi har nemlig ønsket at designe vores krydderiglas, så de har et æstetisk udtryk. Mange af vores kunder har deres TrueGreens krydderiglas stående fremme på køkkenbordet eller krydderihylden som pynt, hvilket er til stor glæde for os.
Tjek vores krydderi liste, hvis du også vil prøve krydderierne! Har du også lyst til at smage, hvad TrueGreens krydderier kan gøre for dine retter og kager, så kig forbi vores krydderiside.

Her finder du en krydderi liste over alle vores lækre krydderiblandinger, både til madlavning og bagning. Vi har både kits og enkeltstående krydderier.

Og på vores opskriftsside finder du masser lækre inspiration til, hvad du kan bruge krydderierne til. God appetit! 💚