Hjemmelavet varm kakao med karamelflødeskum - helt vegansk

Hjemmelavet varm kakao med flødesskum er bare SÅ lækkert! Og denne version er en ægte delux-version med karamelflødeskum on top! Det smager ganske enkelt FANTASTISK - og så er det oven i købet helt plantebaseret! 🌱

Forberedelsestid: 240 minutter
Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

Mange tror at man må undvære flødeskum, hvis man vil spise plantebaseret. Men det er faktisk super nemt at lave plantebaseret flødeskum, der smager skønt! Og i denne opskrift er der, som nævnt, oven i købet EKSTRA lækker flavour fra Karamel Flødeskums Mix. SÅ skønt!👌

Sådan gør du

FOR AT LAVE KARAMEL FLØDESKUM

  1. Stil din dåse cocunut cream i køleskabet, og lad den stå natten over
  2. Næste dag tages en stor skål frem, som stilles i køleskabet i 10 minutter til afkøling
  3. Tag skålen ud
  4. Tag dåsen ud af køleskabet, mens den holdes lodret og uden at ryste dåsen. Fjern så låget
  5. Skrab nu den tykke creme fra dåsen (lad den tynde væske blive i dåsen. Brug den evt. til smoothies) og læg den over i den store skål
  6. Pisk nu den kolde, hårde creme i 30 sekunder, indtil den er helt cremet. Tilføj så Karamel Flødeskums Mix og evt. flormelis og pisk igen i ca. 1 minut, indtil blandingen er helt cremet
  7. Brug det straks, eller opbevar det på køl (her kan det holde sig friskt i 1-2 uger)


FOR AT LAVE VARM CHOKOLADE

  1. Hæld mandelmælk og kanelstang i en skål (der kan tåle mikrobølgeovn), og sæt i mikrobølgeovnen i 1 minut (Alternativt kan det opvarmes i en gryde ved middelvarme, under omrøring)
  2. Når mandelmælken er varm, tilføjer du kakao, hakket chokolade og sukker og pisker det sammen
  3. Sæt det tilbage i mikrobølgeovnen eller på kogepladen og opvarm, indtil alle ingredienser er godt smeltet sammen og har opnået ønsket temperatur (undgå at det kommer til at koge)
  4. Fjern kanelstangen, hæld den varme drik i kopper/varmfaste glas og top med din karamelflødeskum

Og så kan du servere den LÆKRESTE luksus varm chokolade for dig og dem, du holder af! 😍

Produkter

Kategorier

Kage opskrifter

Kommentarer

Skriv en kommentar