Denne hindbærkage er bare SÅ lækker svampet i konsistensen og FULD af sød og sommerlig hindbærsmag! Og så er den oven i købet helt plantebaseret. En herlig kage, der passer perfekt som en let, frisk dessert eller som tilbehør til kaffen på en skøn sommeraften på terrassen! 😍 Du kan godt glæde dig!
Den opskrift på hindbærkage giver dig en kage med den skønneste fluffyness. Og det skyldes en enkelt, uundværlig ingrediens. Yoghurt! Hvis ikke du har prøvet at putte yoghurt i dine kager, så er tiden inde nu! For det er simpelthen den hemmelig nøgle til at opnå den der lækre svampede og fugtige konsistens, som er ideel til skærekager.
I denne hindbærkage opskrift bliver der brugt vegansk yoghurt - men foretrækker du almindelig, kan du sagtens bruge dette i stedet og opnå samme vidunderlige fluffyness!
En anden vigtig ingrediens, der giver den en karakteristisk, skøn sommersmag er Hindbær Topping. Dette krydderi giver dig masser af lækker, frisk hindbærsmag med et hint af hibiscus og stjerneanis. Det giver et ekstra lift til smagen - og ser samtidigt skønt ud som topping!
Og så er du klar til at servere den SKØNNESTE sommerlige hindbærkage! God appetit! 😍