Frisk og saftig hindbærkage!

Denne hindbærkage er bare SÅ lækker svampet i konsistensen og FULD af sød og sommerlig hindbærsmag! Og så er den oven i købet helt plantebaseret. En herlig kage, der passer perfekt som en let, frisk dessert eller som tilbehør til kaffen på en skøn sommeraften på terrassen! 😍 Du kan godt glæde dig!

Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 50 minutter

Ingredienser

Den opskrift på hindbærkage giver dig en kage med den skønneste fluffyness. Og det skyldes en enkelt, uundværlig ingrediens. Yoghurt! Hvis ikke du har prøvet at putte yoghurt i dine kager, så er tiden inde nu! For det er simpelthen den hemmelig nøgle til at opnå den der lækre svampede og fugtige konsistens, som er ideel til skærekager.

I denne hindbærkage opskrift bliver der brugt vegansk yoghurt - men foretrækker du almindelig, kan du sagtens bruge dette i stedet og opnå samme vidunderlige fluffyness!

En anden vigtig ingrediens, der giver den en karakteristisk, skøn sommersmag er Hindbær Topping. Dette krydderi giver dig masser af lækker, frisk hindbærsmag med et hint af hibiscus og stjerneanis. Det giver et ekstra lift til smagen - og ser samtidigt skønt ud som topping!

Sådan gør du

  1. Start din ovn på 175 grader
  2. Mix yoghurt, plantemælk, vaniljepasta, olie og sukker i en skål med en el-pisker
  3. Mix mel, bagepulver, natron, salt og 1 spsk Hindbær Topping i en anden skål
  4. Mix nu indholdet fra de to skåle, men kun lige til det har blandet sig let
  5. Put majsstivelse i en ny skål, og hæld hindbærrene i. Sørg for at bærrene bliver rullet rundt i majsstivelsen, så de er helt dækket af det.
  6. Hæld nu de overtrukne hindbær i dejen
  7. Tag en bageform frem, som er foret med bagepapir
  8. Hæld dejen i formen
  9. Put formen i ovnen og lad det bage i ca. 50 minutter (eller indtil dejen ikke hænger ved, hvis du stikker i kagen med en gaffel)
  10. Tag kagen ud, og lad den afkøle helt.
  11. Lav glasur ved at blande flormelis, vand og citronsaft (indtil du opnår ønsket konsistens), og smør den så ud over kagen med den kagespartel eller dejskraber
  12. Lad glassuren tørre
  13. Pynt nu med Hindbær Topping og Rose Topping i ønsket mængde

Og så er du klar til at servere den SKØNNESTE sommerlige hindbærkage! God appetit! 😍

Produkter

Kategorier

Kage opskrifter

Kommentarer

Af: Mie
Lækker bærkage! Skal helt sikkert prøves igen

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria