Lav plantebaserede kager med wow-effekt

Med vores 5 eksklusive kagekrydderier kan du nemt lave fortryllende lækre plantebaserede kager, der virkelig står ud fra mængden! Krydderierne giver alle dine kager raffineret smag, smuk finish og en stensikker wow-effekt!
GIVER WOW-EFFEKT TIL DINE KAGER
Vi har udvalgt lækre, alsidige krydderier, der giver fantastisk smag og et smukt finish til alle dine plantebaserede kager.
FÅ INSPIRATION TIL NYE KAGER
Vi laver løbende nye opskrifter på lækre plantebaserede kager, så du kan prøve nye spændende kager.
ØKOLOGISK & NATURLIGT
Alle vores krydderier er økologiske og 100% naturlige. De indeholder ingen tilsætningsstoffer - kun rene krydderier.

Prøv det nu for kun 190kr

Prøv det nu

Det indeholder dit plantebaserede kage kit

Cake magic
Cake Magic tilfører EKSTRA lækker og eksklusiv smag til dine kager. Du putter blot krydderiet i selve kagedejen og får dermed helt nye og raffinerede smagsnuancer til dine kager.
↓ Vis ingredienser

Ægte kanel, mandarinskal, ingefærpulver, allehånde, nelliker, muskatnød

Hindbær topping
Denne topping kan du bruge ovenpå alle dine kager. Den giver et smukt udtryk med sit rosa hindbærstøv og den violette hibiscus - og så tilfører toppingen herudover EKSTRA delikate smagsdimensioner til dine kager.
↓ Vis ingredienser

Rørsukker, hindbærpulver(25%), hibiscus blomster, stjerneanis

Rose topping
Brug disse rosenknopper som det sidste eksklusive finish på dine kager og præsentér de smukkest kager for dine gæster. De kan bruges som topping på alle slags kager og kan med fordel bruges i kombination med Hindbær Topping.
↓ Vis ingredienser

Økologiske Rosenknopper

Pandekage krydderi
Som navnet antyder, bruger du dette krydderi i dine pandekager. Du putter det blot i dejen, i den mængde, du ønsker. Og så får du MASSER af fantastisk smag i pandekagerne - som ikke bare smager skønt i sig selv, men også fremhæver smagen i fyldet!
↓ Vis ingredienser

Rørsukker, ægte kanel, allehånde, citronskal, kardemomme

Karamel flødeskums mix
Dette krydderi gør dit flødeskum til en skøn smagsoplevelse i sig selv. Du blander det blot i dit flødeskum efter det er pisket og så får det den lækreste smag - så det næsten kan spises som en dessert i sig selv.
↓ Vis ingredienser

Kokosblomstsukker, kakaopulver, tørret kokosmælk, ægte kanel

Det siger vores brugere

"Krydderiblandingerne fra Truegreens har givet mine plantebaserede retter prikken over i'et. De gør det let og overskueligt at give en ret eller en råvare et løft."
-Maku
"Jeg er simpelthen så vild med Krydderiserien fra TrueGreens! Deres unikke krydderier passer perfekt til min madlavning"
-Tine
"Krydderierne hos Truegreen kan benyttes i hverdagsretter og er nemme at finde lækre anvendelsesmuligheder til. De passer ganske enkelt til alt!"
-Laura

Prøv det nu for kun 190kr

Prøv det nu

Plant et træ i Madagascar

Vidste du at 90% af Madagascars skov er blevet ødelagt, og 75% at deres dyrearter ikke findes andre steder i verden?

Sammen med din ordre hos os, planter du samtidig et Sort Mangrovetræ. Det kan blive op til 35m højt, og optage 40kg CO2.

Mangrovetræer er en vigtig beskyttelse af kystlinjerne mod errodering, samtidig filtrerer de vandet, og giver et rigt dyreliv med deres rodsystem - hvor blandt andet 3000 forskellige fiskearter lever.

Prøv det nu for kun 190kr

Prøv det nu

Truegreens ApS
CVR: 43045008
Fruebjergvej 3, 2100 København