SKØN marokkansk gryderet - helt vegansk 🌱

Er du også fan af marrokansk mad? Det er bare SÅ lækkert! Og denne marokkanske gryderet har bare ALT det bedste fra det marokkanske køkken - den er både sød, spicy, syrlig og smagfuld på en og samme tid.
Og så er den faktisk også vegansk. Opskriften er kreeret af Tine Rie Gadegaard.

SKØN marokkansk gryderet - helt vegansk 🌱
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 45 minutter

Ingredienser

Den lunende, spicy marokkanske gryderet er spækket med lækker smag og masser af skønne grøntsager - og er også en ret mange børn er vilde med. Så den er ideel til at sikre, at ungerne får indtaget en masse forskelligt grønt.

Gryderetten rummer både lækre kartofler, aubergine, løg, tomater og kikærter - og naturligvis masser af krydderier! Så den har et væld af spændende smagsnuancer og en hel masse umami.

Du kan dog sagtens også bruge andre grøntsager, end disse. Har du nogle grøntsagsrester i grøntsagsskuffen, kan du altså sagtens putte dem i også, evt. i stedet for auberginen. Den her marokkanske gryderet er faktisk helt perfekt til at få brugt dine grøntsagsrester og dermed undgå madspild - for uanset hvilket grønt, du tilføjer vil det optage al den skønne smag og gå i et med resten af gryderetten.

Vil du gøre din marokkanske gryderet ekstra lækker, så top den med lidt hjemmerørt pesto. Gryderetten er også helt ideel at spise med lidt hjemmebagt brød on the side. Har du brug for en god og nem brødopskrift, så prøv evt. dette vegansk brød.

Sådan gør du

  1. Varm olien i en gryde og tilsæt løg, hvidløg, spidskommen, kanel og Tomat Salt
  2. Svits et par minutter
  3. Tilføj så ingefær (mængden kan variere meget fra person til person, så brug den mængde du tænker er passende for dig)
  4. Herefter tilføjes kartofler, hakkede tomater og vand
  5. Rør rundt
  6. Tilsæt til sidst kikærter og aubergine
  7. Lad det hele koge under låg i minimum 30 min. ved lav varme. Men meget gerne længere tid. Jo længere tid, det står og simrer, jo mere lækker smag trækkes der ud i gryderetten
  8. Smag til med salt og peber, server evt. med hjemmerørt pesto og hjemmebagt brød til og pynt gerne med lidt bredbladet persille, som giver lidt ekstra friskhed.

Og så er du klar til at servere en LÆKKER vegansk, marokkansk gryderet for dig og din familie! Rigtig god appetitt!

Opskriften er lavet af Tine Rie Gadegaard

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria