Kun få ved det, men radiser bliver sindssygt lækre, når man bager dem i ovnen. Al deres bitterhed forsvinder til fordel for en skøn og mild smag. Og konsistensen bliver lækker blød dog stadig let knasende.
De er et super skønt tilbehør til de fleste retter - og er altid et populært indslag på bordet.
1. Forvarm ovnen til 220 grader
2. Vask radiserne under rindende vand
3. Tør radiserne med et viskestykke og halvér dem
4. Læg radiserne på en stor bradepande, og hæld olivenolie og Middelhavs Allround ud over
5. Bland radiser, olie og krydderi godt sammen med hænderne
6. Vend radiserne, så de har den skårede side nedad
7. Bag i 20 minutter, indtil de er gyldenbrune
8. Tag radiserne ud af ovnen og hæld i en skål
9. Tag en shaker og hæld balsamico eddike, sirup og lidt salt i. Ryst indtil det hele er godt blandet
10. Hæld saucen over radiserne
11. Drys mandelstykkerne ud over
Så har du det verdens lækreste tilbehør til et hav af retter.
God appetit!