Veganske fyldte peberfrugter

Til 2 personer

Veganske fyldte peberfrugter
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa i 15min med 2 dele vand til 1 del quinoa.

Forvarm ovnen til 200ºC varmluft.

Skær hver peber i to. Fjern frøene og de hvide dele. Placer med snittet opad på en bageplade, krydr godt med salt, peber og lidt olivenolie. Bag dem i 15 minutter.

Courgetterterningerne steges til de er bløde og gyldenbrune, tilsæt derefter tomaterne og rør forsigtigt rundt. Steg i yderligere 2 minutter. Fjern fra varmen, og tilsæt quinoa og 1 spsk Middelhavs Allround. Bland godt og tilsæt de resterende ingredienser, samt osten, omrør forsigtigt.

Tag peberfrugterne ud af ovnen og fyld quinoa-blandingen i peberhalvdelene, bag dem i ovnen i mere 5 minutter, så er er lækre og varme til servering.

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria