Veganske fyldte peberfrugter

Tilberedningstid: 20 minutter
Forberedelsestid: 15 minutter
Til 2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa i 15min med 2 dele vand til 1 del quinoa.

Forvarm ovnen til 200ºC varmluft.

Skær hver peber i to. Fjern frøene og de hvide dele. Placer med snittet opad på en bageplade, krydr godt med salt, peber og lidt olivenolie. Bag dem i 15 minutter.

Courgetterterningerne steges til de er bløde og gyldenbrune, tilsæt derefter tomaterne og rør forsigtigt rundt. Steg i yderligere 2 minutter. Fjern fra varmen, og tilsæt quinoa og 1 spsk Middelhavs Allround. Bland godt og tilsæt de resterende ingredienser, samt osten, omrør forsigtigt.

Tag peberfrugterne ud af ovnen og fyld quinoa-blandingen i peberhalvdelene, bag dem i ovnen i mere 5 minutter, så er er lækre og varme til servering.

Produkter