Uimodståeligt lækre zucchini-deller med stegte tomater

Zucchini-deller er bare en ultra lækker ret, som altid er super populær 😍 Denne version er EKSTRA lækker med masser af skønne krydderier og delikate stegte tomater on the side.
Denne opskrift er til 2 personer. Men lav gerne til 4 - for man kan altid spise flere 😉

Forberedelsestid: 0 minutter
Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

1. Hæld alle ingredienser (undtagen tomater, olivenolie og basilikum) i en stor skål

2. Bland godt sammen med en gaffel, indtil det samles i en tyk masse (er blandingen for tynd, så tilføj lidt mere majsmel/tapiokastivelse)

3. Sæt skålen til side

4. Opvarm en stor pande ved middelvarme

5. Når panden er varm, tilføj 1 spsk olivenolie og tomaterne (med den skårede side nedad) og lad dem stege i 3-4 minutter (indtil de er gyldenbrune). Vend dem lidt undervejs.

6. Fjern panden fra kogepladen

7. Opvarm en anden pande og tilføj 2 spsk olivenolie. Form herefter zucchini-blandingen til små 'deller' med en ske og læg dem på panden. Pres dem let mod panden med skeen, når de er kommet på panden. Steg dem i ca. 3 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune.

8. Server zucchini-dellerne med de stegte tomater og evt. lidt basilikum til pynt.

Rigtig god appetit! 💚

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Af: Line
Bare de lækreste grøntsagsdeller! Mums! 😋😋
Af: Gitte
Tak for en rigtig lækker opskrift
Af: Abdel
Rigtig opskrift! Har brugt den mange gange nu
Af: Malene
Så lækrer!

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria