Zucchini-deller er bare en ultra lækker ret, som altid er super populær 😍 Denne version er EKSTRA lækker med masser af skønne krydderier og delikate stegte tomater on the side.
Denne opskrift er til 2 personer. Men lav gerne til 4 - for man kan altid spise flere 😉
1. Hæld alle ingredienser (undtagen tomater, olivenolie og basilikum) i en stor skål
2. Bland godt sammen med en gaffel, indtil det samles i en tyk masse (er blandingen for tynd, så tilføj lidt mere majsmel/tapiokastivelse)
3. Sæt skålen til side
4. Opvarm en stor pande ved middelvarme
5. Når panden er varm, tilføj 1 spsk olivenolie og tomaterne (med den skårede side nedad) og lad dem stege i 3-4 minutter (indtil de er gyldenbrune). Vend dem lidt undervejs.
6. Fjern panden fra kogepladen
7. Opvarm en anden pande og tilføj 2 spsk olivenolie. Form herefter zucchini-blandingen til små 'deller' med en ske og læg dem på panden. Pres dem let mod panden med skeen, når de er kommet på panden. Steg dem i ca. 3 minutter på hver side, eller indtil de er gyldenbrune.
8. Server zucchini-dellerne med de stegte tomater og evt. lidt basilikum til pynt.
Rigtig god appetit! 💚