Uimodståelig vegansk løg- og svampegratin

Gratin er bare en fantastisk ret! 💚 Denne lækre veganske gratin-opskrift fra Kirsten Skaarup er baseret på løg og svampe - helt uimodståeligt 💚
Servér den for nogen, du holder af!

Uimodståelig vegansk løg- og svampegratin
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

- Skær løgene over på tværs

- Skær svampene i skiver

- Rør bouillon og fløde sammen og pisk planteæg eller anden ægerstatning i massen. Hvis du bruger kikærtemel så regn med ca. 5 spsk

- Tilsæt enten blandingskrydderiet eller smag til med presset hvidløg, paprika, krydderurter, chili og reven ingefær

- Hæld flødemassen i et lavt ovnfast fad og sæt de halve løg i fadet vekslende med skiverne af svampe

- Pensl med olie og sæt fadet i en 200 grader varm ovn

- Bag gratinen ca. 30 minutter. Hvis du ønsker overfladen mere gylden, så tænd for grillen et øjeblik

- Lad gratinen afkøle lidt, inden du serverer den

- Drys evt. gratinen med kerner af granatæble samt finthakket grønkål

Opskriften er lavet af Kirsten Skaarup

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar