Uimodståelig vegansk løg- og svampegratin

Gratin er bare en fantastisk ret! 💚 Denne lækre veganske gratin-opskrift fra Kirsten Skaarup er baseret på løg og svampe - helt uimodståeligt 💚
Servér den for nogen, du holder af!

Uimodståelig vegansk løg- og svampegratin
Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

- Skær løgene over på tværs

- Skær svampene i skiver

- Rør bouillon og fløde sammen og pisk planteæg eller anden ægerstatning i massen. Hvis du bruger kikærtemel så regn med ca. 5 spsk

- Tilsæt enten blandingskrydderiet eller smag til med presset hvidløg, paprika, krydderurter, chili og reven ingefær

- Hæld flødemassen i et lavt ovnfast fad og sæt de halve løg i fadet vekslende med skiverne af svampe

- Pensl med olie og sæt fadet i en 200 grader varm ovn

- Bag gratinen ca. 30 minutter. Hvis du ønsker overfladen mere gylden, så tænd for grillen et øjeblik

- Lad gratinen afkøle lidt, inden du serverer den

- Drys evt. gratinen med kerner af granatæble samt finthakket grønkål

Opskriften er lavet af Kirsten Skaarup

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria