Uimodst√•elig vegansk l√łg- og svampegratin

Gratin er bare en fantastisk ret! ūüíö Denne l√¶kre veganske gratin-opskrift fra Kirsten Skaarup er baseret p√• l√łg og svampe - helt uimodst√•eligt ūüíö
Servér den for nogen, du holder af!

Forberedelsestid: 10 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

S√•dan g√łr du

- Sk√¶r l√łgene over p√• tv√¶rs

- Skær svampene i skiver

- R√łr bouillon og fl√łde sammen og pisk plante√¶g eller anden √¶gerstatning i massen. Hvis du bruger kik√¶rtemel s√• regn med ca. 5 spsk

- Tils√¶t enten blandingskrydderiet eller smag til med presset hvidl√łg, paprika, krydderurter, chili og reven ingef√¶r

- H√¶ld fl√łdemassen i et lavt ovnfast fad og s√¶t de halve l√łg i fadet vekslende med skiverne af svampe

- Pensl med olie og sæt fadet i en 200 grader varm ovn

- Bag gratinen ca. 30 minutter. Hvis du √łnsker overfladen mere gylden, s√• t√¶nd for grillen et √łjeblik

- Lad gratinen afk√łle lidt, inden du serverer den

- Drys evt. gratinen med kerner af granat√¶ble samt finthakket gr√łnk√•l

Opskriften er lavet af Kirsten Skaarup

Produkter

Om os

Holdet bag TrueGreens best√•r af S√łren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte milj√łet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden ūüíö

TrueGreens er skabt ud fra id√©en om, at det skal v√¶re nemt og hurtigt for alle at lave superl√¶kker plantebaseret mad - s√• flere vil spise mere gr√łnt ūüĆĪ At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan g√łre for klimaet! ūüĆć ūüíö
Hilsen S√łren og Annamaria