En lækker vegansk BLT sandwich er bare skøn - både til frokost og aftensmad. Og har du prøvet at lave det med tofu? Det bliver virkelig godt! Særligt når du krydrer det med lækre krydderier og tilføjer masser af cremet vegansk mayonaise.
Denne opskrift er til 2 personer.
1. Opvarm en mellemstor pande ved middelvarme.
2. Steg herefter tofuskiverne med en smule salt på hver skive. steg i ca. 8-10 minutter, indtil de er gyldenbrune (vend dem af og til).
3. Hæld sojasovs, ahornsirup og Rød Pesto mix i en lille skål og rør det godt sammen.
4. Når tofuen er gyldenbrune hældes sojablandingen over tofuen. Behold på panden indtil soyablandingen er tilpas i tykkelsen.
5. Tag panden af komfuret
6. Rist brødskiverne og smør det med vegansk mayonaise
7. Læg to skiver tomater på to af brødskiverne
8. Drys med Sandwich Krydderi og læg tofuen på brødet
9. Top med salatblade og læg den anden brødskive over.
10. Skær evt. sandwichen over for et mere delikat udtryk.
Rigtig god appetit! 💚