Disse lækre, stegte butternut squash er fyldt med lækker smag og får bare den skønneste konsistens. Og sammen med en lækker krydret couscous, er der ikke et øje tørt. Så husk at lave nok - det bliver helt sikkert revet væk!
Opskriften her er til 2 personer.
For at lave stegte butternut squash
1. Vask butternut squash under rindende vand, før du skærer dem
2. Fjern kernerne
3. Opvarm en stor pande ved middelvarme, og hæld herefter 1 spsk olivenolie på
4. Tilføj butternut squash til panden, uden at de overlapper hinanden
5. Drys Grøntsags Allround og lidt salt ud over dem, og lad dem stege 5 minutter på hver side, indtil de er gyldenbrune
6. Hæld de stegte butternut squash over på en tallerken
7. Drys mandelflager, persille og lidt ekstra Grøntsags Allround ud over
For at lave couscous:
1. Hæld tør couscous i en skål sammen med lidt olivenolie, Rød Pesto Mix og lidt salt og bland det godt
2. Tilsæt vand/grøntsagsboullion, rør kort rundt og dæk så skålen til med et låg eller en tallerken.
3. Lad det stå sådan i 5 minutter.
4. Brug herefter en gaffel til at røre rundt i blandingen, så den løsner sig
5. Serveres varm, sammen med butternut squash
God appetit! 💚