Sprøde veganske kartoffelrösti

Kartoffel rösti er små, lækre 'kartoffelkager' bestående af revede kartofler, løg og krydderier. Kartoffel rösti er perfekt med al slags sovs, mayonaise og ketchup - og er en perfekt ret til børn 👌
De er sprøde udenpå og bløde indeni - og smager bare himmelsk. Så vær opmærksom på at lave nok, for de går som varmt brød! 💚

Sprøde veganske kartoffelrösti
Forberedelsestid: 0 minutter
Tilberedningstid: 15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

- Riv kartoflerne på rivejern
- Klem de revede kartofler for at fjerne mest mulig væske
- Hæld de revede kartofler ned i en stor skål
- Tilføj løg og bland sammen med Kartoffel Allround samt lidt salt
- Varm en mellemstor pande ved middelvarme og hæld olivenolie på panden
- Hæld kartoffelblandingen på panden
- Steg i 7 minuter. Vend herefter blandingen og steg 7 minutter på den anden side
(for at gøre det nemmere at vende blandingen, læg en tallerken over panden og vend den på hovedet. Herefter kan du lægge blandingen fra tallerkenen over på panden, så blandingen nu steges på den anden side)
- Server din kartoffel rösti varm!

God appetit! 💚

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar