Har du lyst til chips? 💚 Hvorfor så ikke prøve disse lækre, gyldentsprøde grøntsagschips og tilføj en frisk og spicy tomatsalsa. Den perfekte weekendsnack. Få opskriften her! 💚
Opskriften er til 2 personer.
For at lave dine grøntsagschips:
1. Forvarm ovnen til 180º C.
2. Skær alle rodfrugterne i meget tynde skiver med et mandolinjern
3. Hæld rodfrugtskiverne ned i en stor skål og tilføj 2 spsk olivenolie, samt 1 spsk Grøntsags Allround, og bland det godt sammen, så alle skiver er dækket af olieblandingen.
4. Læg bagepapir på en stor bradepande og læg skiverne deri i ét lag, der ikke overlapper.
5. Bag dem indtil de er helt sprøde (ca. 20-25 minutter). Vend min. en gang undervejs.
6. Når de er klar, smager du til med lidt ekstra salt og evt. lidt ekstra Grøntsags Allround.
For at lave tomatsalsaen:
1. Skyl tomater og basilikum og aftør dem med et viskestykke.
2. Halvér tomaterne, fjern kernerne og skær tomaterne i tern.
3. Hak basilikumbladene
4. Hak peanuts groft.
5.Hæld alle ingredienserne i en skål sammen med citronsaft, olivenolie og Tomat Salt og bland det godt sammen.
Servér salsaen sammen med dine grøntsagschips og du har den lækreste, sunde snack 💚