Elsker du også pasta? 💚 Så prøv denne herlige, veganske pastaret med grønkål og cherrytomater! Den er bare spækket med lækker smag og masser af umami og er ideel både til frokost og aftensmad.
Opskriften er til 2 personer.
1. Kog pastaen efter instruktionerne på pakken
2. Når pastaen er kogt færdig, så hæld 1 deciliter af pastavandet i en lille kop
3. Hæld resten af vandet fra, skyl pastaen med koldt vand og afdryp
4. Skær bladene af grønkålsstokken, og riv bladene i fine stykker
5. Opvarm en mellemstor pande ved middelvarme, og tilføj olivenolie
6. Tilføj herefter grønkål, Pasta Krydderi samt lidt salt og sautér i 5 minutter, indtil det er blødt
7. Tilføj tomaterne og sautér i yderligere 1-2 minutter
8. Tilføj den kogte pasta til grøntsagsblandingen sammen med det gemte pastavand og bland det hele godt sammen, så der skabes en slags pastasauce
9. Tilføj evt, lidt ekstra Pasta Krydderi, hvis ønsket.
10. Server den lækre pastaret varm
God appetit! 💚