Skøn vegansk pastaret med grønkål og tomater

Elsker du også pasta? 💚 Så prøv denne herlige, veganske pastaret med grønkål og cherrytomater! Den er bare spækket med lækker smag og masser af umami og er ideel både til frokost og aftensmad.
Opskriften er til 2 personer.

Skøn vegansk pastaret med grønkål og tomater
Forberedelsestid: 0 minutter
Tilberedningstid: 10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

1. Kog pastaen efter instruktionerne på pakken
2. Når pastaen er kogt færdig, så hæld 1 deciliter af pastavandet i en lille kop
3. Hæld resten af vandet fra, skyl pastaen med koldt vand og afdryp
4. Skær bladene af grønkålsstokken, og riv bladene i fine stykker
5. Opvarm en mellemstor pande ved middelvarme, og tilføj olivenolie
6. Tilføj herefter grønkål, Pasta Krydderi samt lidt salt og sautér i 5 minutter, indtil det er blødt
7. Tilføj tomaterne og sautér i yderligere 1-2 minutter
8. Tilføj den kogte pasta til grøntsagsblandingen sammen med det gemte pastavand og bland det hele godt sammen, så der skabes en slags pastasauce
9. Tilføj evt, lidt ekstra Pasta Krydderi, hvis ønsket.
10. Server den lækre pastaret varm

God appetit! 💚

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Af: Gitte
En lækker og hurtig ret! Spiser den tit til frokost
Af: Lillian
Det tog ingen tid og smager bare sindssygt godt! 😍 Helt vild med den!
Af: Hans
Lækker pastaret
Af: Isabelle
En rigtig men og lækker ret - god i en travl hvrdag

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria