Sådan laver du hjemmelavet vegansk pasta

ELSKER du også bare pasta, men vil gerne spise plantebaseret? Så er der heldigvis gode nyheder. For du kan nemlig lave din egen hjemmelavede, veganske pasta. Det er super nemt og det smager bare LANGT bedre end noget, du kan købe. Og pifter du pastaen op med lidt olie og lidt ekstra flavour, så har du den skønneste og nemmeste pastaret på ingen tid.
Denne opskrift er til 3 personer og kræver ikke pastamaskine (men investerer du i en pastamaskine kan du lave din pasta endnu nemmere)

Forberedelsestid: 45 minutter
Tilberedningstid: 5 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

1. Hæld mel og Pasta Krydderi i en stor skål

2. Skab et hul i midten af melet

3. Tilføj i vand og olivenolie i hullet og rør rundt, indtil mel, vand og olie er blandet godt sammen til en dej

4. Drys lidt mel på en ren og tør bordplade, og flyt dejen hertil

5. Ælt dejen i ca 10 minutter (hvis den er for tør, så tilføj lidt vand. Hvis den er for fugtig, så tilføj lidt ekstra mel)

6. Form dejen til en kugle, pak den ind i husholdningsfilm og lad den ligge på køl i køleskabet i ca. 30 minutter

7. Tag dejen ud af køleskabet og skær den i to lige store dele med en skarp kniv

8. Tag en kagerulle frem og drys den med mel. Drys ligeledes bordpladen med mel.

9. Rul dejen til den er den ønskede tykkelse

10. Skær dejen med en skarp kniv, så den bliver rektangulær (drys evt. lidt mel på)

11. Rul den nu sammen i en roulade (uden at presse den for meget), og skær den så i skiver

12. Rul lige så forsigtigt pastaen ud

Nu kan du lave en super let pastaret med din hjemmelavede pasta. Sådan gør du:

1. Bring en gryde med vand og rigeligt med salt i kog

2. Imens den koger, opvarm en stor pande ved middelvarme og tilføj olivenolie

3. Når den er opvarmet, tilføjer du hvidløg og lader det stege i 1 minut

4. Sluk nu for varmen

5. Når vandet i gryden koger, hælder du pastaen i og lader det koge i 3-4 minutter, indtil det er al dente

6. Hæld herefter ca. 1 deciliter af pastavandet over på stegepanden og tilføj herefter persillen

7. Hæld dernæst den kogte pasta over på stegepanden, og bland det hele sammen

8. Server pastaen varm med lidt ekstra Pasta Krydderi drysset ud over

God appetit! 💚

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Af: Sofie
Bedste veganske pastaopskrift jeg har prøvet😍👏
Af: Victor
Virkeli god pasta! 👏
Af: Tobias
Toplækker pasta!
Af: Mie
super lækkert
Af: Lucas
Lækker opskrift! 😊

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria