Smagfuld vegansk spaghetti bolognese

Elsker du spaghetti bolognese og leder du efter en vegansk version, der bare sidder lige i skabet? Så prøv denne superlækre veganske opskrift! Den er spækket med lækre og spændende smagsnuancer og er en god kandidat til familiens nye yndlingsret! ❤️

Opskriften er til 4 personer.

Smagfuld vegansk spaghetti bolognese
Forberedelsestid: 60 minutter
Tilberedningstid: 0 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

- Opvarm en stor sautépande ved middelvarme
- Hæld olivenolie på panden
- Tilføj løg, selleri og gulerod og lad det stege i 10 minutter, indtil det er blødt
- Hæld rødvinen i og reducér i ca. 2 minutter
- Tilføj Italiensk Allround, tomatpuré og eddike og lad det stege i 1 minut
- Tilføj så champignon, linser, hakkede tomater og grøntsagsfond
- Bring retten til kogepunktet, skru så ned til lav varme og lad det simre i 40-50 minutter, indtil saucen har den ønskede konsistens
- Husk at røre rundt ofte og tilføj vand, hvis saucen bliver for tør
- Kog imens spaghettien efter instruktionerne på pakken
- Før servering røres evt. også soyasauce og mandelmælk i bolognesen
- Servér med lidt frisk basilikum

God appetit! 💚

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria