Smagfuld vegansk spaghetti bolognese

Elsker du spaghetti bolognese og leder du efter en vegansk version, der bare sidder lige i skabet? Så prøv denne superlækre veganske opskrift! Den er spækket med lækre og spændende smagsnuancer og er en god kandidat til familiens nye yndlingsret! ❤️

Opskriften er til 4 personer.

Smagfuld vegansk spaghetti bolognese
Forberedelsestid: 60 minutter
Tilberedningstid: 0 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

- Opvarm en stor sautépande ved middelvarme
- Hæld olivenolie på panden
- Tilføj løg, selleri og gulerod og lad det stege i 10 minutter, indtil det er blødt
- Hæld rødvinen i og reducér i ca. 2 minutter
- Tilføj Italiensk Allround, tomatpuré og eddike og lad det stege i 1 minut
- Tilføj så champignon, linser, hakkede tomater og grøntsagsfond
- Bring retten til kogepunktet, skru så ned til lav varme og lad det simre i 40-50 minutter, indtil saucen har den ønskede konsistens
- Husk at røre rundt ofte og tilføj vand, hvis saucen bliver for tør
- Kog imens spaghettien efter instruktionerne på pakken
- Før servering røres evt. også soyasauce og mandelmælk i bolognesen
- Servér med lidt frisk basilikum

God appetit! 💚

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar