Lækker vegansk ramensuppe

Ramensuppe er bare en himmelsk ret, som snildt kan laves både vegetarisk og vegansk. Denne delikate og smagfulde opskrift er vegansk, og du kan lave den med eller uden tofu, alt efter om du ønsker fast fyld.
Opskriften er kreeret af Jeanette Hvid Richter og til 2 personer.

Lækker vegansk ramensuppe
Forberedelsestid: 30 minutter
Tilberedningstid: 25 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen på 200 grader
  2. Skær tofuen i skiver og læg dem på et rent viskestykke, som du folder ind over. Læg gerne noget tungt ovenpå, således at saften presses ud. Lad det stå sådan i 15 minutter
  3. Rør nu tahin,tamari og Asiatisk Allround sammen til en tyk blanding.
  4. Når tofuen er klar, lægges de i marianaden, hvor de skal trække i 15 minutter
  5. Hæld grøntsagsboullionen i en gryde og kog det op, mens du tilsætter, soya, vegansk østerssovs, citronsaft/limesaft, hvidløg, chili, ingefær og Asiatisk Allround
  6. Læg dem herefter på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen. Lad dem bage i 20 minutter.
  7. Find en gryde frem og hæld grøntsagsbouillon, vegansk østerssoves, soya, hvidløg, ingefær, Asiatisk Allround, chili og citron-/limesaft i. Lad det koge op og skru herefter ned på middelvarme og lad det stå sådan i ca 5 minutter
  8. Hæld nu peberfrugter, forårsløg, svampe, bønner og bønnespirer i gryden og lad et simre i ca 10 minutter
  9. Kog nu nudlerne i en separat gryde
  10. Når tofuen er bagt færdig og suppen har simret skal du til at anrette
  11. Smag evt. til med lidt salt, hvis der er behov
  12. Find 2 skåle frem og kom nudlerne i bunden. Hæld herefter suppen og top med tofu og ildt frisk koriander.

Og så er du klar til at servere den lækreste ramensuppe!😍 God appettit!

Opskriften er lavet af Jeanette Hvid Richter

Produkter

Kategorier

Aftensmad

Kommentarer

Skriv en kommentar