Bønnesalat er super nem, sund og lækker ret. Og når du kombinerer flere slags bønner og tilføjer masser af krydret smag, tager du salaten til helt nye højder!
Denne opskrift er ideel som en sund og mættende frokost, eller som lækkert tilbehør til aftensmaden.
- Læg det hakkede løg i vand i 15 minutter og dræn herefter for vand
- Skyl bønnerne og dræn for vand
- Hæld bønnerne, selleri, løg, persille og Rød Pesto Mix i en stor skål - gerne med låg
- Til at lave dressingen hælder du æblecider eddike, olivenolie, sukker, salt og Middelhavs Allround i en lille skål og blander det godt sammen.
- Hæld dressingen ud over bønnesalaten og bland det sammen
- Sæt gerne i køleskab (gerne med låg på) i 3-6 timer, så salaten kan trække
- Tag salaten ud af køleskabet 15 minutter før servering.
Og så er du klar til at nyde en skøn og sund bønnesalat spækket med lækker smag 💚