Krydrede middelhavsris med grøntsagsstave

Er du vild med risretter? Så MÅ du prøve denne velsmagende middelhavsinspirerede risret med grøntsagsstave 😍 Den er fuld af lækre smagstoner og er ideel både som side dish og hovedret.
Opskriften er til 2 personer.

Forberedelsestid: 0 minutter
Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

1. Hæld ca. 950 ml. vand i en mellemstor gryde og bring vandet i kog

2. Opvarm en mellemstor pande ved middelvarme.

3. Når panden er varm tilføjer du olivenolie, løg og Middelhavs Allround og lad det stege i 2 minutter, mens du omrører

4. Tilføj så hvidløg til panden, og steg i yderligere 1 minut

5. Hæld herefter risen og grøntsagsstykkerne på panden og steg i 1-2minutter

6. Tilføj kogende vand (1 deciliter ad gangen), mens du hele tiden rører rundt. Så snart en deciliter vand er absorberet i risene, tilføjer du en deciliter mere på samme vis (med konstant omrøring).

7. Sådan fortsætter du i ca. 20-25 minutter - eller indtil risene er kogt al dente (smag risene undervejs for tjekke konsistensen)

8. Når de er klar, portionsanretter du på tallerkener og strøer lidt ekstra Middelhavs Allround på toppen

God appetit!

Produkter

Om os

Holdet bag TrueGreens består af Søren Hedegaard og Annamaria Lauridsen. Vi er helt tossede med plantebaseret mad og har samtidigt en stor passion for at beskytte miljøet. Og det er den kombi, der har sat TrueGreens i verden 💚

TrueGreens er skabt ud fra idéen om, at det skal være nemt og hurtigt for alle at lave superlækker plantebaseret mad - så flere vil spise mere grønt 🌱 At spise mere plantebaseret er nemlig noget af det bedste, du kan gøre for klimaet! 🌍 💚
Hilsen Søren og Annamaria