Pintobønner er bare super lækre! Og når du laver suppe med dem, får du bare den mest fløjlsbløde konsistens og den mest intense, aromatiske smag - særligt når du tilføjer masser af lækre krydderier 😍 Herudover er pintobønne-suppe en ultra sund ret, og så er den nem og hurtig at lave. What's not to love?
Denne opskrift er til 4 personer.
1. Opvarm en mellemstor pande ved middelvarme
2. Tilføj olivenolie, Rød Pesto Mix, løg og salt og lad det sautere i 2 minutter
3. Tilføj bønnerne samt vand/grøntsagsboullion, og lad det stå indtil det begynder at koge. Fjern herefter panden fra kogepladen og lad det afkøle i et par minutter
4. Blend det så med en stavblender eller i en blender
5. Portionsanret herefter i skåle
6. Hæld citronsaft over
7. Drys til sidst lidt mere Rød Pesto Mix udover suppen.
Og så er du klar til at servere den lækre suppe. Rigtig god appetit 💚