Om Truegreens

Vores historie

Truegreens er startet i 2020 af Søren Hedegaard.

Jeg er IT ingeniør, men har længe været interesseret i plantebaseret kost, og alle de fordele det giver for verden, dyrene og os os selv. At spise flere planter, er i min optik en af de bedste og letteste ting vi kan gøre for at gøre en forskel – og hvis vi kan få en stor del af befolkningen med, så rykker det virkelig!

I foråret 2020 var jeg begyndt at arbejde hjemme, og havde fået en vane med at spise en omelet til frokost.
Jeg tænkte at der måtte findes et bedre alternativ - og prøvede da også forskellige produkter – men jeg manglede noget der var sundt, økologisk og uden kemi.

Herefter prøvede jeg en masse forskellige ideer af på mig selv, min hund, kæreste og venner indtil jeg fandt noget der faldt i god jord. Først solgte jeg et par pakker, og da folk tog godt imod det, så skruede jeg op for produktionen.
Det glæder mig når jeg kan se folk er glade for produktet og bruger det – det ser jeg som et tegn på at vi gør noget rigtigt, og folk er klar til omstilling.

Vores mission

Missionen er at lave plantebaserede, økologiske og ærlige produkter – til gavn for mennesker og verden.

Vores vibe

Det skal være sjovt at spise sundt! Derfor tager vi ikke os selv alt for seriøst, men vi drømmer stort om en verden med sund plantebaseret kost.