Vegansk bearnaise

En bearnaise plejer at være lidt af en viden -og madkundskab, men det behøver det ikke længere at være. Vi har nemlig gjort det både nemmere og sundere for dig at lave en god bearnaisesovs 🌱

Ingredienser

Sådan gør du

Denne opskrift giver en klassisk tyk og syrlige bearnaise (som vi er nogle der elsker den) Så hvis man ikke er til tyk sovs, så skru ned for smør og mel delen. For mindre syre tilsæt mindre end anvist i opskriften) Og ellers fortynd med vand og plantemælk for at reducere begge dele. Vi håber i vil elske den lige så meget som os!

🌱FREMGANGSMÅDE:
Gør alle ingredienser klar i forvejen, så du har dem ved din side, når du skal bruge det - det vil gøre det meget lettere for dig

1. Smelt smørret ved lav varme i en kasserolle
2. Pisk planteæg og mel i, når smøret er smeltet
3. Pisk den tykke masse sammen ved høj varme for at brænde melsmagen lidt af (pisk i 1 min ca.)
4. Skru ned for varmen og tilsæt en hel soya cuisine fløde (250 ml)
5. Pisk det sammen til du har en jævn sovs
6. Tilsæt nu hvidvinseddiken, rørsukker, løgpulver og bouillonterningen
7. Reducer tykkelsen og tilsæt vandet efter behov
8. Giv sovsen et lille opkog hvis den stadig har lidt mel-smag og tilsæt derefter de resterende ingredienser (og plantemælk - til ønsket konsistens)
9. Smag til med salt og peber

Velbekomme

Produkter