Tamagoyaki

Tid: 15 minutter
Antal serveringer: 2 (Som tilbehør)

Ingredienser

180 ml Planteæg
180 ml vand
1 tsk. soja sauce, Tamarisovs eller Liquid Aminos
1 spsk. kokossukker, sukker eller ahorn sirup
2 spsk. oliven olie

Sådan gør du

Bland Planteægsblandingen, sukker, sojasovs og vand indtil du har opnået en cremet konsistens. 

Tilsæt lidt olie på en non-stick pande. 
Når den opnår middel varme, hæld et tyndt lag Planteægsblanding på panden. 

Efter ca. 30-40 sekunder fold da to kanterne ind mod midten, således at du næsten har en Planteægspandekage som er formet som et rektangel.
Brug en tynd spartel til forsigtigt at rulle pandekagen fra en ende til den anden. 
Lad rullen blive liggende i den ene ende af panden, og tilsæt nu et tynd lag Planteægsblanding mere. 
Efter ca. 30 sekunder, fold forsigtigt to parallelle sider ind mod midten, og rul forsigtigt den eksisterende rulle ind i den nye Planteægspandekage.
Fortsæt således, til at der ikke er mere Planteægsblanding tilbage.

Til slut tager du din rulle af varmen og lader den køle af i 3-4 minutter. 
Skær den derefter i 6 cm brede stykker og server lun.

Har du lyst du lyst til at prøve Planteægget?
Det er økologisk, plantebaseret, og lavet af naturlige ingredienser.
Prøv det nu →