Spinat æggekage

Tid: 15 minutter
Antal serveringer: 1

Ingredienser

200 ml vand
200 ml planteæg
30 gr frisk spinat
100 gr champignoner
10 cherrytomater
1 stort fed hvidløg
1 tsk soya/tamari
1 tsk oregano
frisk persille el. koriander (valgfri)

Sådan gør du

Skyld og hak grøntsager som ønsket (minus spinat)
Blend planteæg, vand og spinat i fortrukken blender
Svits det hakkede grønt på en varm pande i 3-5 min
Vend de svitsede grøntsager i planteæg massen
Tilføj soya og oregano og rør det hele godt sammen
Hæld hele molevitten på en middelvarm pande
Sæt låg på og lad det tilberede i 6-8 min (hold øje)
Sluk for varmen og lad stå under låg i yderligere 2-3 min

Serverings tip: Drys planteæggekagen med salt, friskkværnet peber og frisk persille eller koriander

Har du lyst du lyst til at prøve Planteægget?
Det er økologisk, plantebaseret, og lavet af naturlige ingredienser.
Prøv det nu →