Quiche

Tid: 30 minutter
Antal serveringer: 4-6

Ingredienser

1 stk tærtedej
300 ml Planteæg 
300 ml vand
100 gram champignon
3 forårsløg
150 gram frisk helbladet spinat
10 Cherry tomater
¼ tsk. muskatnød
1 tsk. friskkværnet peber
½ tsk. havsalt
2 tsk. røget paprika
1 håndfuld frisk persille (valgfrit)
1 spsk. pinjekerner (valgfrit)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader.

Snit forårsløg fint, skær champignon i skiver, skær tomater i halve og skyl spinaten.
Stil tomaterne til side, og steg resten af grøntsagerne i 5-6 min på en pande ved middel varme. 
Bland Planteæg med vand indtil det har en cremet konsistens og tilsæt krydderier og den varme grønsagsblanding. 
Hæld blandingen i en tærtedej og fordel det i et jævnt lag.
Placer de halve tomater oven på tærtefyldet, så delen der er skåret over er synlig.

Stil quichen i ovnen og bag i 10-12 minutter og lad herefter den derefter køle af i 5 minutter.
Hak pinjekerner og skyl og hak en håndfuld persille, og drys over quichen inden servering.

Har du lyst du lyst til at prøve Planteægget?
Det er økologisk, plantebaseret, og lavet af naturlige ingredienser.
Prøv det nu →