Glutenfri Fladbrød

Tid: 25 minutter
Antal serveringer: 8

Ingredienser

100 ml planteæg
100 ml plantemælk
1 tsk soya
1/2 tsk karry
1/2 tsk røget paprika
1/2 tsk organo
1/2 tsk peber
Plantesmør til stegning

Sådan gør du

Pisk først planteæg og plantemælk til en ensartet masse.
Tilføj dernæst soya og krydderier. Hvis du har en morder, så mal gerne hele peberkorn, røget paprika og oregano sammen (Valgfrit)
Smelt plantesmør på en varm pande og tilføj dejen i små portioner 2-3 af gangen. De skal have ca. 5-8 min på panden ved middel/middelhøj varme - alt afhængigt af komfur og pande.

Server som tilbehør til en krydret ret eller nyd dem med ønsket dressing til.

Har du lyst du lyst til at prøve Planteægget?
Det er økologisk, plantebaseret, og lavet af naturlige ingredienser.
Prøv det nu →