Frittata

Tid: 20 minutter
Antal serveringer: 2

Ingredienser

240 ml Planteæg 
240 ml vand
3 forårsløg
200 gram svampe (f.eks. champignon, kejserhat eller shitake)
6 stilke broccolini  
2 tsk. røget paprika
⅕ tsk. havsalt
Lidt friskkværnet peber
5 Cherry tomater
6-7 kviste frisk timian
2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Tænd ovnen på 170 grader
Snit og sauter svampe, forårsløg og broccolini på en varm pande med en spsk. olivenolie i 3-4 minutter.
Bland Planteægsblandingen og vand indtil en konsistensen er cremet. 
Pil timian af 4 af kvistene og snit tomaterne, og tilsæt dette samt grøntsager og krydderier til Planteægsblandingen.

Hæld blandingen i en ildfast pande og sæt den i ovnen.
Bag i ca. 10 minutter, eller indtil Frittataen er fast og elastisk når du trykker på midten af den. 

Server frisk fra ovnen med timiankviste på toppen, eventuelt med avocado og rudbrød til.

Har du lyst du lyst til at prøve Planteægget?
Det er økologisk, plantebaseret, og lavet af naturlige ingredienser.
Prøv det nu →